tirsdag den 24. oktober 2017

Sundhed, livsstil & de 5 grundsmage, foredrag i aften


Kender du fornemmelsen af at stå ude i køkkenet efter aftensmaden og lede efter noget sødt eller salt? Føler du at du trænger til chokolade, kage, slik eller popcorn? Er du egentlig mæt, men mangler alligevel et eller andet udefinerbart?
Det kan afhjælpes med nogle helt enkelte greb. Få masser af tips, tricks og idéer til hvordan du gør, i dette inspirerende foredrag af Anne Hjernøe. Samtidig får tilhørerne en spændende og humoristisk indføring i brugen af lokale råvarer og sæsonens gode produkter krydret med lidt økologi og historier om det gode måltid.
Der bliver også plads til fortællinger fra Annes arbejde med kogebøger, fødevareudvikling og tv-produktion. For er det virkelig nødvendigt at spise termitter, væddertestikler og fermenteret haj, bare for at lave godt tv?
De fleste kender nok Anne Hjernøe for de flere end hundrede tv-programmer fra både nær og fjern, hvor Anne har lavet tv om mad fra sit eget køkken men også fra Spanien, New York og det smukke danske sommerland. I sine foredrag tager Anne afsæt i de mange madoplevelser, og tager deltagerne med bag kulissen af tv-produktioner, kogebøger, og gastronomiske rejser.
Der vil være tid til spørgsmål undervejs.

https://biblioteket.horsholm.dk/arrangementer/foredrag-debat/foredrag-anne-hjernoee

Ingen kommentarer:

Send en kommentar