onsdag den 19. marts 2014

Sunde Salater og Skønne Marmelader

Der sker så uendelig mange gode ting for tiden. Min Salatbog "Sunde Salater" er stort set færdig og udkommer 3. juni, lige til sæsonen for alvor går i gang.


Den har været sjov at lave, og med 150 helt nye opskrifter, så har der været en del at se til. Billederne er blevet til i et samarbejde med min faste fotograf Lykke Rump, og så har jeg selv lavet en håndfuld fotos, som også har fået lov til at komme med.
Det er som altid Politikens Forlag bogen udkommer på, og vores samarbejde har som altid været en fornøjelse.

Bogen er inddelt i kapitler med frugt, bær, kød, fisk, skaldyr, svampe, rodfruger, grøntsager mv. og der er noget for enhver smag. Der er tunge mættende salater, lette og elegante salater, salater til ego-frokost, fællesbordet, familiemiddagen, madpakken, den lette livsstil, lyse sommeraftner, blæsende efterårsdage og kolde vintertider. Jeg håber at I vil være lige så begejstret for den, som jeg er.

En anden god nyhed er, at min marmelade serie rammer Dansk Supermarked i uge 18. 4 nye, lækre, økologiske marmelader, lavet i samarbejde med Svansø. 


Vi har eksperimenteret, prøvesmagt og kokkereret til den store guldmedalje, og nu syntes vi, at smagen sidder lige i skabet. Jeg glæder mig meget til de bliver en fast bestanddel i mit køleskab, de bliver skønne at bruge de dage hvor jeg selv har for travlt til at sylte. Vi har lagt vægt på, at marmeladerne skal være for alle. Det vil sige at prisen er fornuftig, og marmeladerne bliver solgt i supermarkeder i stedet for i Specialbutikker, jeg vil nemlig gerne have at alle kan få glæde af økologien og den gode smag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar