Bogen indeholder 151 opskrifter på sunde, sprøde salater. Mange af dem er fyldige nok til at udgøre et helt måltid. Vi har inddelt bogen i kapitler så der er noget for dem der kan lide salater med: kød, fisk, skaldyr, bælgfrugter, grøntsager, frugt, bær, korn,perler, pasta, rodfrugter og svampe.
Jeg håber den kommer til at bringe glæde i mange køkkener og at jeres smagsløg og kreativitet lader sig udfordre af de skønne råvarer og gode ingredienser.
Salat med hindbær,
grillede ferskner og vanilje
125 g babyspinat
1 stor håndfuld rucola
2-3 modne ferskner eller nektariner
8 skiver parmaskinke
1 kugle bøffelmozzarella
1 bakke friske hindbær
3 forårsløg
Dressing:
6 spsk koldpresset jomfruolivenolie
2-3 spsk æblecidereddike
Korn fra ½ vaniljestang
1 tsk flydende honning eller ahornsirup
Flagesalt
Friskkværnet sort peber
Skyl babyspinaten og rucolaen godt og slyng dem tørre.
Fordel dem derefter på et fad.
Skær fersknerne i halve og fjern stenene. Skær derefter
fersknerne i smalle både og grill dem enten i ovnen eller på en grillpande, til
de får lidt farve. Lad dem køle lidt af og fordel dem derefter over salaten
sammen med strimler af parmaskinke.
Bræk eller skær mozzarellaen i mundrette stykker og fordel
den over salaten sammen med de friske hindbær Rens og hak forårsløgene fint og
drys dem over salaten.
Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen og kom den
over salaten, som serveres med det samme.
Hej Anne
SvarSletTak for en super salatbog. Du er som altid vældig inspirerende. Jeg har lavet en anmeldelse af Sunde Salater her på min blog: http://ravfood.com/2014/07/05/anmeldelse-sunde-salater-anne-hjernoe-anmeldelse-og-give-away/
Med venlig hilsen
Kathe Rav
Kære Kathe
SvarSletSå er jeg retur fra ferie og har set din kommentar. Dejlig anmeldelse, tusind tak for det;) Jeg håber modtageren af bogen blev glad, og skønt at den også kan bringe inspiration i dit køkken. God sommer og de bedste hilsner fra Anne