torsdag den 6. august 2015

Andefoster & flæskesvær



Det har været det vildeste rejseår i år. 11 lande på 7 måneder er virkelig meget, i hvert fald for mig.

Når man rejser så meget, så spiser man ufatteligt meget på restaurant, det siger selvfølgelig sig selv. En gang imellem laver jeg selvfølgelig også selv mad undervejs, det er jo en del af mit arbejde. 

Nogen gange bliver man meget inspireret, andre gange tænker man mere WTF!!

Kig selv med;)


Mexico, når man kan lave spindelvævs-
mønster på en tortilla, så gør man det bare!!!


Mexico, lad os da lige lave flæskesværrene
i en ordentlig størrelse!

New York, Kom lad os hælde en masse
ananastern på den dames hotdog!

Vietnam, hvis vi nu lader anden vokse
inde i ægget, så er der både mere
bid og protein i!!!




                               Vietnam. Enig,friske rejer smager 
                               bedst, men levende?



Tyrkiet, kom lad os svøbe de syltede
kastanier så de ligner små mumiebabyer


Iran, et menukort der er til at
forstå!
Japan, omelet af æg fra høns der
KUN er blevet fordret med krydderurter,
paprika og rosenknopper!
Japan. Hvad med en cocktail?
Foie gras infused vodka, med chocolade,
pakket i en pose med røg!

Bosnien. De laver skøn mad i Bosnien,
men jeg skal selvfølgelig lege med hjerner!












Ingen kommentarer:

Send en kommentar