Der er gang i det lille verdensfirma AnneMad ApS i disse dage. Opgaverne vælter ind og nye samarbejder opstår hele tiden.
I dag har jeg været et smut i Vejle til det sidste afgørende marmelademøde. Vi sætter en produktion i gang snarest muligt og regner med at ramme butikkerne i sensommeren/efteråret i år.
Friskplukkede hyben til marmelade |
I morgen kører jeg til Viborg til et møde med nogen, der vil have mig til at udvikle fødevarer med paradisæbler, super spændende projekt som jeg glæder mig til at komme i gang med.
Mht. fødevareudvikling og smag, kan jeg allerede nu se, at det er et emne der kommer til at fylde en del i 2013. Sammen med Lisbeth Ankersen fra http://www.innovaconsult.dk/ går jeg i gang med at udbyde en serie workshops til virksomheder. Vi kalder os Kokken & Kemikeren, og I kan læse mere
Mini lab. i køkkenet hos "El Celler de Can Roca" |
I næste uge har Annemette Bach fra http://www.frugtformidlingen.dk/og jeg møde med Rådmand Christian Würtz. Annemette og jeg arbejder på at få startet en afdeling af Årstidernes skolehave projekt "Haver til maver" http://havertilmaver.blogspot.dk/ op i Århus. Vi har fundet nogen der vil lægge jord til, og som har ekspertisen til at holde haverne. Nu mangler vi bare støtte fra Børn & Unge rådmanden, og et par millioner til at realisere projektet. Annemette og jeg laver også en inspirationsdag i næste uge for Børnehjælps dagen: http://www.bhd.dk/ hvor vi arbejder som frivillige. 35 institutioner for anbragte børn har meldt sig til en dag hvor de gerne skulle blive klogere på børn og kost.
Foråret byder på en masse tv-optagelser, samt Kulinariske rejser til Spanien med:
Min yndlingsudsigt fra Ronda i Andalusien |
I April udkommer min 12. kogebog på Politikens Forlag. Den hedder Annes Spisekammer, og er fyldt med opskrifter på produkter man oftest køber, men som smager meget bedre hvis man laver dem selv. Den byder på opskrifter på blandt andet hjemmelavet tykmælk, smør, rygeost, rullepølse, leverpostej, confit de canard, sild, marmelader, mysli, ymerdrys, brændevin, tørrede bær, urter, svampe mv.
Friskplukkede rørhatte |
Det var lidt nyt herfra Åbyhøj, hvor solen skinner, kaffen er varm og Camille ligger med mega-influenza på sofaen og spiser Brownie.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar