tirsdag den 24. september 2013

Kursus for madskribenter

Skriver du om mad, drømmer du om at komme til det, mangler du inspiration eller vil du bare være bedre til at formidle det spiselige stof?
Anders Lange og jeg udbyder et kursus for madskribenter på Den Journalistiske efteruddannelse. Der er stadig et par pladser tilbage, så skynd dig, det bliver super sjovt og inspirerende:
http://www.dmjx.dk/kurser-og-videreuddannelse/skriv-om-mad-fra-koekkenreportage-til-smagsdommeri
Jeg glæder mig enormt til 3 dage i godt selskab, og har en fest med at involverer gode oplægsholdere og lægge menu for den aften vi selv skal lave mad. Jeg har lige bestilt bord til hele holdet på en af de bedste restauranter i byen http://www.canblau.dk , hvor vi inden middagen skal hører historier fra dengang Jimmy Holm arbejdede hos El Bulli og El Celler de Can Roca, efter maden laver vi anmeldelser af middagen.
Så kom frisk, hvis du stadig er sulten....

4 kommentarer:

 1. Åh, jeg gad virkelig godt med - men det falder på økonomien. Jeg håber det bliver et fedt kursus, det lyder i hvert fald meget spændende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ærgerligt Malou, ku' ha' været hyggeligt..;-)

   Slet
 2. Det ser super spændende ud og lige hvad jeg kunne tænke mig. Kan man deltage i kurset uden internat? Og hvad vil det i givet fald koste?
  Mvh Ulrika

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulrika. Prøv at kontakte udbyderne, det kan sagtens være det kan lade sig gøre. Mh Anne

   Slet